Keresés

Nav N Go Kft.

LinkajánlásiGOiGOigo.lap.hu/9-99hu14569393742008-09-24 11:46:192016-03-02 18:22:54Virág Attilasanchomuzax+laphu@gmail.comVirág Attilasanchomuzax+laphu@gmail.comCentral Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2008

Meghatározás

A Nav N Go Kft. 2005-ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi megoldásokat kínáljon a műholdas navigáció terén. Az iGO My way navigációs szoftver nemzetközi sikerének köszönhetően a vállalat rövid idő alatt jelentős növekedést ért el. A cég jelenleg mintegy 250 főt foglalkoztat budapesti központjában, ahol a kutatás-fejlesztés, illetve a projekt és termék menedzsment folyik.<br /><br />A Nav N Go-nak 20 országban van disztribúciós központja, emellett mintegy 70 OEM partnere révén a világ majd’ minden kontinensén meghatározóan jelen van a piacon Észak- és Dél-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig. Az általuk fejlesztett, 3D-s navigációs program ma már olyan csúcsmárkák termékeiben fut, amilyen a HP, a Sony PSP, vagy a Clarion.<br /><br />Fejlesztéseiket rendszeresen mutatják be nemzetközi kiállításokon, 2006 óta minden évben ott vannak a hannoveri CeBIT-en, 2008-ban először pedig a Las Vegas-i CES-en is bemutatkoztak. Legnagyobb újdonságuk a 2009-es CeBIT-en bemutatott iGO amigo szoftversorozat, mely prémium termékként a navigációs piac új mérföldköve lehet.<br /><br />A Nav N Go név ma egyet jelent egy dinamikus, innovatív fejlesztőcéggel, amely átfogó megoldást kínál a mobil eszközök könnyebb használhatóságában és a játékfejlesztésben éppúgy, mint a navigációban.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Nav N Go Kft.
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés